Bauerracing


MTM Egyedi átépítésekMTM egyedi átépítések

  • Új program az MTM-nél, ami kielégíti a vásárló minden igényét
  • Motoren Technik Mayer lefényezi az Audi R8-t, az eredeti GT3 Porsche zöld színre
  • A kompresszor beépítés harmadával növeli a teljesítményt 560 LE-re (418 kW)
  • A carbonszálas aerodinamikai készlet jelentősen növeli a leszorító erőt
  • MTM Bimoto kovácsolt alu felnik 9x20” és 11x20” méretben
  • Állítható magasságú futómű a „Magnetic Ride System”-hez és a széria lengéscsillapítókhoz


Az ügyfelek, akik el szeretnék kerülni, hogy a szomszéd hirtelen ugyanazzal az autóval jelenik meg, most garanciát kapnak az MTM-től, hogy ez biztosan nem fog megtörténni. Az új program, az MTM Individual, ami kielégíti minden ügyfél kívánságát, és ezzel létrehozzon egy egyedi autót. Ezért MTM lehetővé teszi, hogy valóra váljon az az autó, amit az ügyfél megálmodott. Semmi sem tudja felülmúlni ezt az egyediséget.

MTM kipufogórendszerek:

Motoren Technik Mayer (MTM) most megmutatja, hogy mit kínál az egyénre szabott programjában. Követve a vásárló igényeit, a Felső-bajorországi wettstetteni cég olyan mértékben módosította Audi R8-at, hogy egy egyedülálló sport gép született belőle, amiből nincs még egy.

A legszembetűnőbb újdonsága a középmotoros szuper sportautónak az alumínium karosszéria rikító zöld fényezése. "Porsche 2D8" a pontos neve ennek a pimasz színnek, amely híressé vált a Porsche GT3 is. Ezzel a munkával, MTM megerősíti, hogy a fontosnak tartja a részletekben rejlő egyediséget. Az alumínium karosszérián kívül, a nemzetközileg is sikeres autó tuning cég, még a a motortérben is érint területeket, és az egész autón részleteket kiemel. Ezért nem csak a színezés egyedi, hanem a maga a munkafolyamat is.

Mind a négy fekete féknyergen és a fekete tanksapkán van zöld "R8" logó. Ultra-könnyű MTM Bimoto könnyűfém 9x20” és 11x20”-os kerekek, fényes feketére fényezve és zöld színű "MTM Forged" felirattal, mindegyik hirdeti a kovácsolt technológiával készült kiváló minőséget (lásd: MTM Bimoto felnik). Az belső térben az autó izgalmas színe ismétlődik, a velúr MTM kormánykerék varratai és a "Quattro" felirat a kesztyű fedelén szintén e színben pompázik. Továbbá, a "R8" logó a sebességváltó gombon is zölden ragyog.

De a feltűnő szín nem csökkentheti az MTM saját eleganciáját. Ezért a Motoren Technik Mayer ragaszkodik a jellegzetes kétszínű fényezéshez, ami jellemző az Audi R8-ra. A zárt ajtók mögötti 12 colos terület, fényes fekete fényezéssel ad kontrasztot és megadja az autó jellegzetes R8-as megjelenését.

MTM-Kompresszor 560 LE-vel ruházza fel a V8-as motort

Az MTM nem lenne MTM, ha egy új fényezésnél megállna. Ezért jelentős teljesítmény növelését hajtott végre az R8-on. A speciális kompresszor technológia, amely híressé tette MTM-et a világ minden táján, a 4,2 literes hengerűrtartalmú V8-as motor 420 lóerejét (313 kW), egyharmadával, a lélegzetelállító 560 lóerőre (418 kW) növeli. A maximális nyomaték 34 százalékkal 430-580 newtonméterre nő. Az MTM, az Audi R8 V10-hez is kínál teljesítmény növelést. A motorelektronika cseréjével, az utóbbi teljesítményét is 520 lóerőről (388 kW) 560-ra (418 kW) emeli.

A jobb hangzást az új szelepvezérlés kipufogó rendszer adja, ami négy fekete kerámia-bevonatú csővégben végződik. Áttervezett oldalsó beömlőnyílás biztosítja a szükséges légáramlatot a középmotor számára.

Annak érdekében, hogy a megnövelt teljesítményt át lehessen adni az útra, egy átfogó aerodinamikai csomag növeli a szükséges leszorító erőt. A szénszálas anyagból készült első spoiler , amely felső része zöldre lett festve, és matt fekete az alsó éle (splitter), nyomja az autó elejét az aszfalthoz. Az oldalsó szoknyák és a hátsó diffúzor, mindkettő teljesen zöldre lakkozott szénszálas műanyag, tartja az úton a hátsó tengelyét ennek a négykerékhajtású autónak. Ezért az MTM R8 nagyobb sebességre képes a versenypályákon is. Annak érdekében, hogy a fekvőrendőröknél és a garázsbejáróknál elkerülhetők legyenek a sérülések, az MTM Lift-up-rendszert épített be. Ez opcionálisan emeli az első vagy a hátsó tengelyt 40 milliméterrel, ami lehetővé teszi a vezetőnek a hétköznapi „sikánok” legyőzését.

Az Audi R8 átalakításával, a világszerte elismert autóipari tuning cég megerősíti, hogy nincsenek határai az MTM Individual autóinak. Pontosan ez a célja az egyedi, különleges, legmagasabb minőségű, az ügyfél kívánságai által készült járműnek.

Egyedi bőrkárpit is elérhető MTM autóiba - az árakról és változatokról, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Ha további információkat akar megtudni a programról és az MTM kiterjedt termékpalettájáról, kérjük, ne habozzon lépjen kapcsolatba velünk a
+36 20 555 4096-os telefonszámon.
Kapcsolat


Bauer Attila
Bauerracing

4B Kft.
2040 Budaörs, Fényes u. 5.

tel: +36 20 555 4096
e-mail: info@mtm-online.hu


MTM Facebook Hungary MTM Twitter MTM YouTube MTM Google+ MTM LinkedIn MTM iPhone App