Bauerracing

MTM Bimoto és Nardo felnik20zoll forged titanpoliert Felge 21zoll titanpoliert Felge SNABSHOD® PHOTOGRAPHY - www.snabshod.com SNABSHOD® PHOTOGRAPHY - www.snabshod.com 19zoll shiny Felge 19zoll titanium Felge 19zoll chrom Felge 19zoll titanpoliert + shiny MTM Bimoto 19" MTM Bimoto MTM Bimoto

MTM bimoto rim

20zoll forged titanpoliert Felge

MTM bimoto rim

21zoll titanpoliert Felge

MTM bimoto rim

(SNABSHOD® PHOTOGRAPHY - www.snabshod.com)

MTM bimoto rim

(SNABSHOD® PHOTOGRAPHY - www.snabshod.com)

MTM bimoto rim

19zoll shiny Felge

MTM bimoto rim

19zoll titanium Felge

MTM bimoto rim

19zoll chrom Felge

MTM bimoto rim

19zoll titanpoliert + shiny

MTM bimoto rim

MTM Bimoto 19"

MTM bimoto rim

MTM Bimoto

MTM bimoto rim

MTM Bimoto

Az MTM Bimoto felnik kifejezetten a VW csoport modelljeihez lettek kifejlesztve és a legszigorúbb szabványok szerint kerülnek gyártásra. A kiemelkedő 9-ágú felnik 19 és 20 coll-os méretben készülnek.

A 8.5 x 19'', 9.5 x 19'', 10.5 x 21'' méretválaszték és a különböző osztókör és ET variánsok lefedik a teljes VW csoport aktuális modellpalettáját, és a Porsche Cayenne-t.

A Bimoto felni család tervezésnél különösen nagy figyelmet fordítottak az Audi, VW, Seat, Skoda gépjárművek által állított speciális követelményekre. Az MTM Bimoto felnik feltűnő karakterisztikája és minősége első pillantásra, azonnal észrevehető. Hibátlan fényezés, technikailag precíz forgási tulajdonságok nagy teherbírás, 900kg kerekenként akár verseny körülmények közt is. Ráadásul az is szempont volt a tervezésnél, hogy a nagyteljesítményű fékrendszerek, mint az MTM 8-dugattyús féknyerge, 380 és 412mm féktárcsával is elférjen.

A Bimoto felnik úgy lettek tervezve, hogy a különböző modellek optimálisan használják ki a kerékjárat által adott teret. Különösen ügyfélbarát az a tény, hogy a gyári csavarok és felni díszkupakok felhasználhatóak.

A tervezésnél az MTM különös figyelmet fordított a nagy szilárdságnak. A Bimoto felnik kovácsolási eljárásnak köszönhetően, nagyobb szilárdság mellet kisebb súlyúak, mint a hasonló méretű, de öntött technológiával készültek.A Bimoto felnik nagyobb teherbírása alkalmassá teszik a nehezebb gépjárművekre való felszerelésüket, mint például:


  • Bentley Continental GT
  • Flying Spur
  • VW Pheaton V10TDI
  • Audi A8
  • Audi Q7


Az MTM Bimoto felnik további előnyei:


  • keréknyomás ellenőrző szenzorokkal felszerelhetőek, ezáltal a keréknyomás figyelmeztető rendszer működőképes marad
  • nem igényel karosszériaváltoztatásokat


Bimoto Titan kovácsolt alufelni polírozott

Az MTM kovácsolt alu felnik, speciális eljárással készülnek. Az alumíniumötvözet nagy nyomáson történő kovácsolása, nagyobb szilárdságot eredményez, ezáltal az anyagvastagsága tervezésnél elvékonyítható. Súlyuk így kb. 30%-al könnyebb a hagyományos öntési technológiával készültekkel összehasonlítva. A lehető legkisebb rugózatlan tömeg javítja az úttartást, a fékezési teljesítményt és a gyorsulást.A kovácsolt Bimoto felnik súlyai:


8,5x19" ET35 : 11,4 kg
8,5x19" ET50 : 11,4 kg
9.5x19" ET45 : 13,0 kg
9,0x20" : 11,7 kg
11,0x20" : 13,0 kg

Kapcsolat


Bauer Attila
Bauerracing

4B Kft.
2040 Budaörs, Fényes u. 5.

tel: +36 20 555 4096
e-mail: info@mtm-online.hu


MTM Facebook Hungary MTM Twitter MTM YouTube MTM Google+ MTM LinkedIn MTM iPhone App